Projekty

Budynek wielorodzinny

Pow. użyt. 1275.46 m2
Szer. działki 21.00 m
Cena 7000.00 zł
Projekt budynku wielorodzinnego DM-6793 Budynek posiada 4 kondygnacje nadziemne (parter, I piętro, II piętro, III piętro). Na parterze znajduje się garaż (z 11 miejscami postojowymi) do którego zaprojektowano 2 wjazdy przez bramy garażowe oraz 2 wejścia przez przedsionki przeciwpożarowe lub z klatki schodowej. W budynku jest 15 lokali mieszkalnych. Technologia: tradycyjna Ściany zewnętrzne parteru: żelbet 24 cm, styropian 15 cm, tynk zewnętrzny Ściany zewnętrzne I, II, III piętra: bloczki Silka 24 cm, styropian 15 cm, tynk zewnętrzny Strop w budynku: żelbetowy K...

Restauracja

Pow. użyt. 234.09 m2
Szer. działki 23.40 m
Cena 3700.00 zł
Projekt budynku gastronomicznego pełniącego funkcję restauracji K-01, parterowy, niepodpiwniczony. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak ceramiczny 25 cm, styropian 15 cm, okładzina drewniana 5 cm. Strop: drewniany. Nad salą konsumpcyjną strop na wysokości 514 cm, nad pozostałą częścią obniżony. Kąt nachylenia dachu: 38°. Ogrzewanie: kotłownia na paliwo stałe (pellet). Program: sala restauracyjna, kuchnia, zaplecze kuchenne, zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, kotłownia na paliwo stałe, skład opału. ZAWARTOŚĆ PROJEKTU: - ...

Restauracja

Pow. użyt. 271.27 m2
Szer. działki 26.60 m
Cena 8300.00 zł
Projekt budynku gastronomicznego pełniącego funkcję restauracji K-01 C, parterowy, niepodpiwniczony.  Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak ceramiczny 25 cm, styropian 15 cm, okładzina drewniana 5 cm. Strop: drewniany.  Kąt nachylenia dachu: 38°. Więzba dachowa wykonana z prefabrykowanych wiązarów drewnianych. Ogrzewanie: kotłownia na paliwo stałe (biomasa).  Program: sala restauracyjna, kuchnia, zaplecze kuchenne, zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, kotłownia na paliwo stałe (biomasa). ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:  - projekt architek...

Bar

Pow. użyt. 205.50 m2
Szer. działki 19.60 m
Cena 7000.00 zł
Budynek małej gastronomii K-02 przewidziany na max. 45 konsumentów, piętrowy, podpiwniczony. Technologia tradycyjna: Ściany zewnętrzne: pustak POROTHERM 25 cm, styropian 15 cm, tynk zewnętrzny. Stropy w budynku: żelbetowe. Kąt nachylenia stropodachu: 5%. Program: sala konsumpcyjna, bufet, zmywalnia naczyń, kuchnia, zaplecze gastronomiczne, zaplecze sanitarne oraz zaplecze magazynowe....

WYŚWIETL PO: 4 | 8 | 16