Projekty

Restauracja

Pow. użyt. 271.27 m2
Szer. działki 26.60 m
Cena 7400.00 zł
Projekt budynku gastronomicznego pełniącego funkcję restauracji LK-01 C, parterowy, niepodpiwniczony. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak ceramiczny 25 cm, styropian 15 cm, okładzina drewniana 5 cm. Strop: drewniany.  Kąt nachylenia dachu: 38°. Więzba dachowa wykonana z prefabrykowanych wiązarów drewnianych. Ogrzewanie: kotłownia na paliwo stałe (biomasa).  Program: sala restauracyjna, kuchnia, zaplecze kuchenne, zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, kotłownia na paliwo stałe (biomasa). ZAWARTOŚĆ PROJEK...

Sklep samoobsługowy

Pow. użyt. 594.00 m2
Szer. działki 23.62 m
Cena 10000.00 zł
Projekt sklepu samoobsługowego LK-77, parterowy, niepodpiwniczony. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak solbet 24 cm, styropian 15 cm, tynk zewnętrzny. Konstrukcję dachu tworzą dźwigary prefabrykowane drewniane. Kąt nachylenia dachu: 25°. Pokrycie dachu: blacha. Ogrzewanie: budynek ogrzewany nadmuchowo z własnego źródła ciepła - kotłownia na paliwo stałe, wentylacja mechaniczna z rekuperacją Program: hala sprzedaży, magazyn, zaplecze sanitarno - socjalne, magazynowe, kotłownia na paliwo stałe, wiatrołap. ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:&...

Budynek handlowo-magazynowo-biurowy

Pow. użyt. 356.49 m2
Szer. działki 15.50 m
Cena 7000.00 zł
modernistyczny
Projekt budynku handlowo-magazynowo-biurowego K-71 Budynek piętrowy,  bez podpiwniczenia, z garażem. Technologia: tradycyjna. Ściany zewnętrzne: beton komórkowy 24cm + styropian 15cm + tynk cienkowarstwowy na siatce Stropy w budynku: żelbetowe. Kąt nachylenia dachu: 20°. Program: PARTER: wiatrołap, hall, sklep, zaplecze sklepu, 2 WC, pokój śniadań, magazyn, kotłownia PIĘTRO:  hall, biuro, zaplecze, magazyn...

Restauracja, Dom weselny

Pow. użyt. 585.30 m2
Szer. działki 23.82 m
Cena 12000.00 zł
Projekt budynku gastronomicznego pełniący funkcję domu weselnego K-24 B. Budynek jest parterowy z częściowym poddaszem użytkowym (antresola), bez podpiwniczenia. Technologia: tradycyjna. Ściany zewnętrzne: pustak MAX 29 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny. Strop nad parterem: żelbetowy 17 cm Kąt nachylenia dachu: 35° Ogrzewanie: kotłownia na paliwo stałe Wentylacja: mechaniczna nawiewno-wywiewna w kuchni i na zapleczu oraz mechaniczna wywiewna na sali Program:  sala bankietowa dla 130 osób, antresola na 47 osób, zaplecze kuchenne, zaplecze sanitarne, zaplecze socjal...

WYŚWIETL PO: 4 | 8 | 16